川端屋が自信を持って送る、旬の海鮮会席プラン【山(サン)コース】です
北陸の新鮮な素材を使用した、地元の魚にこだわったコースです
厳選された山、海、里の食材を使った和風創作料理を是非、ご堪能ください
“おっかけ“とは… 地元の漁港でその日に海から水揚げされた魚のことです。
“ビリビリ“とは… 魚をおろした時にまだ身に強い弾力がありコリコリの状態の
ことです。
※ ゴールデンウィーク、お盆時などは市場が休みの時がありますので
コースの変更をお願いすることがあります.
【お品書き】
地魚の姿造りを中心とした海鮮料理になります。
当館一番人気の【山コース】です。
寝具にはエアウィーヴをご用意しております。
(数に限りがあります。団体様でのご利用の際にはお問い合わせ下さい)
※お食事について:食材の中でアレルギーがある場合はご記入ください。
* 冬場や時化など海の状況によりメニューの変更がございます。
* 写真の魚の姿造りは一皿で2人前です。
* 2名様からご予約承ります。
* We accept reservations for two people.
Kawabata-ya proudly presents its seasonal seafood banquet plan called the ” (san) Course,” which uses fresh ingredients from northern Japan and focuses on local fish.
Enjoy the Japanese-style creative dishes made with selected ingredients from the mountains, sea, and fields.
“Okkake” refers to fish caught from the sea on the same day at the local fishing port. “Biribiri” refers to the state of fish meat that has a strong resilience and is slightly crunchy when it is cut.
The menu mainly consists of fresh seafood dishes such as whole local fish sashimi. The “Yama Course” is our most popular course.
We also provide an Airweave “FUTON”, but please note that the number of beds is limited. If you are using our facility as a group, please contact us in advance.
If you have any allergies to ingredients, please inform us in advance.
For a single person using a room for two people,
the price is 23,300 yen (tax included)
with dinner and breakfast included.
The check-in time is from 15:00
and the check-out time is until 10:00.