Reservation

おっかけ! 朝どれびりびり地魚の姿作り、新鮮あわび、サザエを贅沢に味わうプラン
”Local fish sashimi and fresh shellfish dishes with Japanese cuisine”
【 海-KAI-コース】
¥ 25,000(tax in)

川端屋が自信を持って送る、旬の海鮮会席プラン【海(カイ)コース】です

北陸の新鮮な素材を使用し、地元の魚にこだわったコースです

“おっかけ“とは… 地元の漁港でその日に海から水揚げされた魚のことです。
“ビリビリ“とは… 魚をおろした時にまだ身に強い弾力がありコリコリの状態の
 ことです。

※ ゴールデンウィーク、お盆時などは市場が休みの時がありますので
コースの変更をお願いすることがあります.


【お品書き】
地魚の姿造りと貝造りがメインの料理になります。
姿造りのお刺身、アワビ、サザエのお造り、焼き魚、天麩羅、釜飯

寝具にはエアウィーヴをご用意しております。

(数に限りがあります。団体様でのご利用の際にはお問い合わせ下さい)

 

* 2名様からご予約承ります。

 

* 冬場や時化など海の状況によりメニューの変更がございます。

 

* 写真の貝盛り合わせ、魚の姿造りは一皿で2人前です。

 

* We accept reservations for two people.

 

 

Kawabata-ya proudly presents our seasonal seafood banquet plan, the “Kai Course”!

dedicated to the local fish selection.

Enjoy the Japanese-style creative cuisine made with carefully selected ingredients from the mountains, the sea, and the countryside.

“Okkake” refers to the fish caught on the day at the local fishing port. “Biribiri” refers to the state of the fish where the meat still has a strong elasticity and is crispy when cut.

[Menu]

This course includes creative seafood dishes, with added sashimi and shellfish dishes featuring local fish.

 

We provide air weave “FUTON”for your comfort. (However, the quantity is limited. Please inquire for group reservations.)

 

The price for a single person using a room for two people is

25,000 yen (tax included),

with dinner and breakfast included.

 

Check-in is from 15:00 and check-out is until 10:00.

空室案内

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